SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın, şehit annesini ziyaret etti

Bu haber 09 Mart 2022 - 19:48 'de eklendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle günboyu çeşitli programlar gerçekleştiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, ilçenin tek kadın muhtarı Ebru Efe ve şehit annelerini unutmadı.

GÜNAYDIN, Tepeköy Mahalle Muhtarı Ebru Efe’yi makamında ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Günaydın’ın bir sonraki ziyareti ise şehit annesi Kükran Altuntaş’a oldu. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Demirbağ’ın da bulunduğu ziyaretler sonrası bir açıklama yapan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, Torbalı’mızın tek kadın muhtarı olan Tepeköy Mahalle Muhtarımız Ebru Efe’yi ve 1994’ yılında Hakkari Ördekli’de Şehit olan Kadir Altuntaş’ın kıymetli Annesi Şükran Altuntaş Annemizi ziyaret ettik.

AKABİNDE ise, Atatürk Mahallemizde Karabay ailemizin, Torbalı Mahallemizde ise Gürlek ailemizin misafiri olup, evlerinde ikamet eden kadın aile üyelerinin Dünya Kadınlar Günleri’ni kutladık. Bu vesileyle, başta Şehit annelerimiz ve eşleri olmak üzere, hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla Dünyamızı güzelleştiren tüm Kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.