SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın sağlığına kavuştu

Bu haber 07 Kasım 2020 - 15:12 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla önce hastanede, sonra da evde tedavi altına alınmıştı. Günaydın, tedavi sürecinin tamamlanmasıyla beraber sağlığına kavuştu. Son yapılan testlerinin negatif çıkmasıyla beraber tekrar sahaya dönen Günaydın, kaldığı yerden çalışmalarına devam ediyor.

GÜNAYDIN’DAN TEŞEKKÜR

Testinin negatif çıktığını sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Değerli Hemşehrilerim, Covid-19 tedavim başarıyla tamamlandı hamdolsun. Bu süreçte emeği geçen tüm sağlık çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hastalığa yakalanan herkese acil şifalar diliyorum. Arayan, soran ve duasını eksik etmeyen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.