SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın, meclisi yorumladı

Bu haber 10 Nisan 2021 - 13:26 'de eklendi.

Önceki gün gerçekleşen belediye meclis toplantısında görüşülen 800 Trilyon’luk borcun komisyonlara geri gönderilmesini değerlendiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Bu başarı tüm Torbalı’nındır, ama mücadelemiz bitmedi” dedi

TORBALI Belediyesi’nin 800 Trilyon’luk borçlanma talebi, Cumhur İttifakı’nın yoğun baskıları sonucu belediye meclisinden geçmeyerek komisyonlara geri gönderildi. Torbalı Belediyesi’nin geri adım atarak yaptığı açıklamada, “Bu kredilerin sadece bir tanesini kullanacağız” açıklamasının tüm Torbalı’nın başarısı olduğunu belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Mücadelemiz henüz sona ermedi, belediye meclis üyelerimizle komisyonlarda da dik duruşumuzu devam ettirip, Torbalı Belediyesi’nin gündeminden borçlanma kararını tamamen çıkartacağız” dedi.

“MECLİS GÜNDEMİNDEN TAMAMEN ÇIKARANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM”

BELEDİYENİN borçlanma talebi karşısında ilk günden itibaren en yoğun mücadeleyi gösteren isimlerin başında gelen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Meclis gündemine getirilen 800 Trilyon’luk borçlanma talebine karşı Cumhur İttifakı olarak tavrımızı net olarak ortaya koyduk. Bu süreçte Torbalı halkının da yoğun bir şekilde desteğini yanımızda hissettik. Dolayısı ile bu başarı tüm Torbalılı hemşehrilerimizindir. Karşısında beklemediği bir direnç gören Belediye yönetimi de hem geri adım atmak zorunda kaldı, hem de bu kararı komisyonlara geri göndererek revize etme kararı aldı. Ama tabi herşey bitmiş değil, komisyonlarda da belediye meclis üyelerimiz gerekli mücadeleyi ortaya koyacaklar. Borçlanma kararını belediye gündeminden tamamen çıkartana kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

FAALİYET RAPORUNU DAHA SONRA DEĞERLENDİRECEK

ÖNCEKİ GÜN gerçekleşen belediye meclis toplantısında belediyenin bir yıllık faaliyet raporunun da oylandığını hatırlatan Başkan Günaydın, “Daha önce yaptığımız açıklamada belediye faaliyetleri ile ilgili siyasi bir değerlendirme yapmayacağımızı, Belediye Başkanı İsmail Uygur’un görevinin başına dönmesini bekleyeceğimizi belirtmiştik. O yüzden faaliyet raporunu önümüzdeki günlerde daha detaylı bir şekilde değerlendireceğiz. Zaten ortada değerlendirecek bir faaliyetin de olmadığını tüm Torbalı halkı biliyor, görüyor” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.