SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın, gazetecilerle buluştu: ‘AK Parti, Torbalı’da rekor oy alacak’

Bu haber 12 Aralık 2023 - 0:12 'de eklendi.

2024 yerel seçim çalışmalarının en aktif aday adaylarından olan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Selman Günaydın, ilçedeki yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi

SAHA çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Selman Günaydın, ilçedeki yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Günaydın, samimi açıklamalarda bulundu. Saha çalışmaları ile ilgili de konuşan Günaydın, Torbalı halkının AK Belediyeciliği beklediğini söyledi.

“SİYASET SAHADA YAPILMALI”

AK PARTİ Belediye Başkan Aday Adayı Selman Günaydın, “Saha çalışmalarımızı aktif bir şekilde sürdürüyoruz. Tabi sahanın yabancısı değiliz. İlçe başkanlığım döneminde de saha çalışmalarına büyük önem verirdik. Ben siyasetin sahada yapılmasından yana oldum her zaman. Bugün de hemşehrilerimizin arasındayız, çok da güzel geri dönüşler alıyoruz. Torbalı halkının AK Belediyeciliği beklediğini sahada açık ve net bir şekilde görüyorum. Biz de bu ilgi ve alakaya layık olacak şekilde AK kadrolarla ilçemize hizmet etmeye hazırız” dedi.

“BİZİM ESERLERİMİZİN BAKIMINI YAPAMADILAR”

AK PARTİ belediyesi döneminde birçok hizmet ve eserin ilçeye kazandırıldığına dikkat çeken Günaydın, “2014-2019 yılları arasında AK Partili Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez tarafından ilçenin her yerine hizmet götürüldü, yatırımlar yapıldı, eser belediyeciliği yapıldı. Bugün de gittiğimiz her mahallede bu hizmetlerin izlerini görüyoruz. Ancak 2019 yılından sonra CHP’li belediyenin göreve gelmesiyle bu hizmetler durdu. Bırakın ilçeye yeni hizmet kazandırmayı, mevcut belediye yönetimi var olan hizmetlerin bakımını yapamadı. Birçok eserimiz kaderine terk edildi, birçok hizmet sürdürülemediği için yok edildi. CHP’ye oy veren hemşehrilerimizin de bu konuda rahatsızlık duyduğunu görüyoruz” dedi.

“BİZ CHP’NİN YAPTIĞINI YAPMAYACAĞIZ”

GÜNAYDIN, “Bizim dönemimizde yüzde 95’i tamamlanan belediye hizmet binasını atıl durumda bırakıp, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ne devrettiler. Tabi Meclis Grup Başkanvekilimiz Özgür Erman Çağlar ve belediye meclis üyelerimiz gerekli yasal itirazları yapıp, yasal süreci de başlattılar. Biz göreve geldiğimizde ilk işlerimizden biri de bu binayı Büyükşehir Belediyesi’nden alıp yeniden ilçemize kazandırmak olacak. Biz onların yaptığını da yapmayacağız, mevcut belediyenin yapmaya çalışıp yapamadığı yada yarım bıraktığı ne varsa hepsini tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN KARŞISINA PROJELERİMİZLE ÇIKACAĞIZ”

TORBALI’DA doğup büyüdüğünü ve ilçenin sorunlarına vakıf olduğunu belirten Günaydın, “Biz bu ilçeyi tanıyoruz, bu ilçenin insanlarını tanıyoruz. Nerede ne sorun var, hemşehrilerimizin belediyeden beklentisi nedir bunları iyi biliyoruz. Şu an aday adaylığı sürecinde proje açıklamayı uygun görmüyorum. Şu anda parti içi bir yarıştayız. Bu da hayırda yarıştır. Tabi partimizin ilgili kurulları beni aday olarak açıklarsa hemşehrilerimizin karşısına projelerimizle çıkacağız. Proje ekibimiz harıl harıl çalışıyor. Torbalı’nın kaderini değiştirecek projelerle hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. Partimiz başka bir arkadaşımızı aday olarak uygun görürse onu da sorun etmeyiz, hazırladığımız projelerimizi onunla paylaşırız. Sonuçta hepimizin ortak derdi ilçemize hizmet etmek. Kimin yaptığı bizim için çok önemli değil” dedi.

GÜNAYDIN: “SAHA, AK PARTİ DİYOR”

SEÇİM çalışmalarının çok iyi gittiğini belirten Günaydın, “Aday adaylığı sürecimizin ardından hemen sahaya inip hemşehrilerimizle bütünleştik. Sahada gördüğüm kadarıyla Torbalı AK Belediyecilik ile buluşmaya hazır. Bizler de AK kadrolarımızla, projelerimizle, eser belediyeciliğimizle göreve gelmeye hazırız. Cumhur İttifakı olarak Torbalı’mızın kayıp 5 yılını telafi edip, ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri hemşehrilerimize ulaştıracağız. Hemşehrilerimizin teveccühü, bizlerin de gayreti ile inanıyorum ki İnşallah rekor bir oy oranı ile Torbalı’da birinci parti olacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.