SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın, en zor süreçte bile görevini aksatmadı

Bu haber 01 Aralık 2020 - 20:13 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, göreve geldiği ilk günden beri aktif çalışmaları ile taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanıyor.

TORBALI halkı ile kurduğu yakın ilişki nedeniyle fark yaratan Günaydın, özellikle pandemi döneminde yaptığı çalışmalarla dikkat çekmişti. Kısa bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavisini evde tamamlayan genç başkan, iyileşir iyileşmez yeniden sahalara dönerek, vatandaş buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İlçe binasında her gün yüzlerce vatandaşı ağırlayan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, kendisine iletilen sorun, talep, istek ve şikayetlerle bizzat ilgileniyor. Günaydın’ın, genç yaşının verdiği enerji ve bugüne kadar edindiği siyasi tecrübesi yaptığı çalışmalara da olumlu bir şekilde yansıyor.

EN ZOR SÜREÇLERDE BİLE GÖREVİNİ HİÇ AKSATMADI

İLÇE Başkanı Selman Günaydın, en zor dönemlerde bile görevini hiç aksatmadı. Geçtiğimiz hafta amcasını kaybeden, babası şu an yoğun bakımda Covid-19 tedavisi gören Günaydın, tüm bu zorluklara rağmen görevinin başından bir an olsun ayrılmadı. Her fırsatta “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” anlayışı ile hareket ettiğini belirten Günaydın’ı bu zorlu süreçlerde ilçe yönetimi ve Torbalı halkı da hiç yalnız bırakmadı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.