SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın devreye girdi, sorun çözüldü!

Bu haber 11 Ağustos 2021 - 21:37 'de eklendi.

Karakızlar Mahallesi’nde görev yapan cami imamının kalacak yer sorunu AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’ın devreye girmesiyle çözüme kavuştu.

MÜLKİYETİ İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde olan lojman Karakızlar Muhtarlığı’na tahsis edildi. Muhtarlık da lojmanı cami imamına tahsis etti. Anahtar teslimi gerçekleştikten sonra bir açıklama yapan Karakızlar Mahalle Muhtarı Niyazi Soytürk, “Mahallemizde 2 hafta önce göreve başlayan cami imamımızın kalacak yer sorunu vardı.

KONUDAN haberdar olduktan sonra devreye giren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın bürokratik engelleri aşarak İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ait olan bir lojmanı muhtarlığımıza tahsis ettirdi. Bugün de anahtarımızı teslim aldık. Emeği geçen başta İlçe Başkanımız sayın Selman Günaydın olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.