Eski AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Selman Günaydın genel merkezin verdiği kararla ilçe başkan adayı olarak belirlenmesinin ardından 28 Mart Cumartesi günü yapılacak olan 7. Olağan Torbalı İlçe Kongresi için çalışmalara başladı.
28 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek olan AK Parti 7. Olağan Torbalı İlçe Kongresine genel merkezin verdiği kararla ilçe başkan adayı olarak belirlenen Selman Günaydın, delegelerle buluşuyor. Hem mahalleleri hem de köy ziyaretlerini sürdüren Günaydın, istişare toplantıları gerçekleştirdi. Seçim öncesi yoğun bir çalışma temposunda hedefe doğru ilerlediklerini kaydeden genç siyasetçi, böylece yeni dönemde AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı koltuğuna resmen oturacak.
GAYRET BİZDEN TEVFİK YÜCE ALLAH’TAN
AK Parti Torbalı kongresi geniş bir katılımla 28 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da gerçekleştirecek. Kongre gününün yaklaşmasının ardından delegelerle bir araya gelen Günaydın, “28 Mart Cumartesi günü yapılacak olan 7. Olağan Torbalı İlçe Kongremizin, yeni dönem çalışmalarımıza nasıl bir yön çizeceğini istişare etmek için kongre delegelerimizle bir araya gelmeye başladık. Kongreye kadar Torbalı’mızdaki 60 mahallemize tek tek gidecek, delegelerimizle buluşarak değerlendirmelerimizi yapacağız. Bu kapsamda dün akşam Subaşı, Kırbaş, Pamukyazı mahallelerimizi ziyaret ettik. Gayret bizden, tevfik Yüce Allah’tandır.” İfadelerini kullandı. Necla ARPACI













