SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Selman Günaydın: ‘Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz’

Bu haber 17 Aralık 2021 - 21:29 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, açıklanan asgari ücret için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Günaydın, açıklanan rakamın hem işçiyi hem de işvereni koruduğuna dikkat çekti

2022 yılı için açıklanan asgari ücretin beklentilerin çok üzerinde olduğuna değinen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “19 yıldır işçiyi, emekçiyi enflasyona ezdirmeyen, asgari ücretliyi, dar gelirliyi mağdur etmeyen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bu yıl da yüzde 50 gibi rekor bir artışla asgari ücreti 4 Bin 250 lira olarak açıklamıştır. Enflasyon oranının çok çok üzerindeki bu tarihi artış nedeniyle sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“VERGİ MUAFİYETİ İŞVERENİ DE KORUDU”

AÇIKLANAN asgari ücretin damga ve gelir vergisinden muaf tutmanın işvereni de koruduğuna dikkat çeken Günaydın, “Asgari ücret belirlenirken piyasa koşulları ve işveren de göz önünde bulunduruldu. Özellikle asgari ücretin gelir ve damga vergisinden istisna tutulması işvereni de korumuştur. AK Parti hükümeti, iktidara geldiği günden bu yana vatandaşlarımızı enflasyona, faize, döviz kuruna ezdirmedi. Bundan sonra da ezdirmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.