SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şehit yakınlarından Torbalı Belediyesi’ne teşekkür

Bu haber 30 Ağustos 2023 - 15:02 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ekipleri doğal şartlar nedeniyle zaman içinde yıpranan, hasar gören şehit mezarlarının bakım ve onarımını tamamladı. İlçe genelindeki tüm şehit mezarlarında yapılan onarım çalışmaları ile oluşan hasarlar tamamen giderildi

TADİLAT sonrası mezarlarda peyzaj düzenlemesi de yapılırken, eskiyen bayraklar da yenilendi. Şehit yakınları, yapılan çalışmalardan ötürü Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Torbalı Belediyesi’ne teşekkür etti.

ŞEHİTLERİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

VATANI uğruna canını feda eden şehitlerimize sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalı’da zaman içerisinde yıpranan şehit mezarlarımızda ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürüterek, tadilat ve peyzaj işlemlerini tamamladık. Vatanımız için canını veren şehitlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Ersin Taştan yaptığı açıklamada “Belediyemiz sağ olsun şehitlerimize sahip çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e ve Torbalı Belediyesi’ne desteklerinden ötürü şehit yakınları adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.