Anneler Günü münasebetiyle, Torbalı Kaymakamı Adem ÇELİK’in riyasetinde; İlçe Müftüsü Mehmet MUSLU, İlçe Emniyet Müdürü Engin TETİK ve Torbalı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Zeynep YILDIRIM, şehit ailelerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret, duygu dolu anlara sahne oldu.
ŞEHİT ANNELERİNE VEFA GÖSTERİLDİ
HEYET, merhum şehit Mustafa ESER’in annesi Türkan KALKAN ile merhum şehit Demir POLAT’ın annesi Serayi POLAT’ı ziyaret ederek Anneler Günü’nü tebrik etti. Ziyaret sırasında şehit annelerine duyulan minnet ve saygı bir kez daha ifade edildi.
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
SAMİMİ bir ortamda gerçekleşen ziyarette, şehit annelerinin gösterdiği fedakârlık ve metanet bir kez daha minnetle yad edildi. Katılımcılar, şehitlerin emaneti olan ailelerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
ANNELERİN ELLERİ ÖPÜLDÜ, DUALARI ALINDI
KAYMAKAM Adem ÇELİK ve İlçe Müftüsü Mehmet MUSLU, ziyaret sırasında şehit annelerinin ellerini öperek dualarını aldı. Heyet, vatan uğruna evlatlarını toprağa veren annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
ŞEHİTLER RAHMET VE MİNNETLE ANILDI
ZİYARET kapsamında aziz şehitler dualarla yad edilerek rahmet ve minnetle anıldı. Program, şehit ailelerine yönelik destek ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.















