SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şehit aileleri ve gazilere bayram ziyareti

Bu haber 14 Mayıs 2021 - 10:13 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ramazan Bayramı’nda şehit aileleri ve gazileri unutmadı.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan Şube müdürleri Ramazan Öney, Abdurrezak Kaldan ve okul müdürleri, Torbalı ilçesinde ikamet eden şehit ailelerine ve gazilere bayram ziyaretleri gerçekleştirerek çeşitli bayram hediyeler verdiler.

VATAN uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve teröre karşı mücadele veren gazilerimize şükran ve minnet duygusu içinde olunması gerektiğini belirten Şube Müdürü Ramazan ÖNEY, “kutsal vatan toprağımızı korumak için canlarını hiç tereddüt etmeden feda eden şehitlerimiz ve yine aynı mücadelede saf tutmuş gazilerimiz sayesinde özgür bir şekilde bu topraklarda egemenliğimizi sürdürüyoruz.

ŞEHİTLERİMİZİN aileleri yüce devletimize emanettir. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi asla unutmayız. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemizde ikamet eden tüm şehit ve gazi ailelerini okul müdürlerimizle birlikte ziyaretleri ediyoruz. Hepsinin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.