SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şehiriçi ulaşımı çözüme kavuşuyor

Bu haber 26 Mart 2022 - 20:37 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı’daki şehiriçi ulaşım sorununu çözüme kavuşturmak için dev bir adım atarak dolmuşçuları bir araya getirdi.

TORBALI’DA yılan hikayesine dönen şehir içi ulaşım sorunu AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın devreye girmesiyle çözüme kavuşuyor. Torbalı’da dolmuşçuluk yapan şoför esnafını bir araya getiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, dolmuşçuları tek tek dinleyerek bir komite oluşturdu. Torbalı Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, Torbalı Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, minibüs kooperatifleri yöneticileri ve çok sayıda şoför esnafı katıldı. Şoför esnafını tek tek dinleyen Kaya, sorunun çözümü için önemli bir adım attı. Kaya, Belediye Başkanı Mithat Tekin ile de görüşeceğini açıkladı.

KAYA, “BU MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ LAZIM”

TOPLANTIDA şoför esnafı ile görüşen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Başka hiçbir ilçede olmayan bir durum ile karşı karşıyayız. Geçmişte yapılan hatalar sonucu durum bu noktaya geldi. Şimdi oturup geçmişi suçlayarak bir yere varamayız. Normalde bu iş, benim sorumluluğumda değil. Sorumluluğu olanlar bir şey yapmadığı için, Torbalı’da hem şoför esnafımız, hem de hemşehrilerimiz mağdur olmuş durumda. Bu mağduriyetlerin giderilmesi noktasında ben elimi taşın altına koymaya hazırım. Aynı özveriyi ve fedakarlığı şoför esnafımız da gösterecek. Her kooperatiften birer temsilci ile bir komite oluşturduk. Şoförler Odamızın yeni başkanı ve yöneticileri de burada, diğer oda başkanlarımız da burada. Belediye Başkanı Mithat Tekin ile de bir görüşme yapacağım. Torbalı’da bu sorunu kökünden çözeceğiz ve mağduriyetleri gidereceğiz” dedi.

ŞOFÖR ESNAFI’NDAN KAYA’YA TEŞEKKÜR

ŞOFÖR esnafı adına Kaya’ya teşekkür eden Torbalı Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, “Torbalı’nın şehir içi ulaşım sorunu hepimizin kanayan yarası haline geldi. Hem evlerine ekmek götüremeyen şoför esnafımız mağdur, hem de Torbalı halkı mağdur durumda. İnşallah Torbalı’mızın evladı, Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın devreye girmesiyle bu sorunu aşacağımıza inanıyorum. Bu sorunun çözümü için gayret gösteren sayın vekilimize şoför esnafımız adına teşekkür ediyorum. Çok yakında Torbalılılara müjdeli haberi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.