SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şehir içinde bu ne hız?

Bu haber 22 Temmuz 2023 - 0:41 'de eklendi.

Geçtiğimiz Salı günü Kazım Dirik Caddesi’nde şehir içi hız sınırının üstünde seyreden kırmızı renkli bir araç, karşıdan karşıya geçmek isteyen 14 yaşındaki Yusuf Yıldırım isimli çocuğa çarptı. Küçük çocuk çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklendi

SON zamanlarda ilçede yaşanan trafik kazaları can yakmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Kazım Dirik Caddesi’nde meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen 14 yaşındaki Yusuf Yıldırım isimli çocuk, şehir içi hız sınırlarının üzerinde seyreden kırmızı bir aracın çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve omzunda çıkık oluşan Yıldırım polis kayıtlarına kaza yerinin 100 metre civarında yaya geçidi bulunması nedeniyle 100’de 100 kusurlu olarak geçti.

“TEK TESELLİMİZ HAYATİ TEHLİKESİNİN OLMAMASI”

AİLE polis tutanağına itiraz ederken şu ifadeleri kullandı. “Kazanın yaşandığı yerin civarında yaya geçidi olduğu bir gerçek lakin 14 yaşındaki bir çocuk söz konusu. Üstelik çarpan aracın şehir içi hız sınırının üzerinde seyir halinde olduğu hem civar kamera kayıtlarından hem de çocuğumuzun çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenmesinden anlaşılabiliyor. Ciddi yaralanmayla sonuçlanan kazada tüm kusurun çocuğumuzda bulunmasını adil bulmuyoruz, tek tesellimiz evladımızın hayati tehlikesinin bulunmamasıdır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.