SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şehir içi ulaşımında uzlaşı sağlandı

Bu haber 31 Mart 2022 - 2:13 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleri ile bir araya gelen Torbalı şehir içi dolmuşları, ikinci toplantılarını İlçe Kaymakamlığı’nda gerçekleştirdiler.

TORBALI Kaymakamı Ercan Öter başkanlığında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mithat Tekin, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Torbalı Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, Torbalı Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü, Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve şoför esnafının temsilcileri katıldı.

KOOPERATİFLERİN birbirini mahkemeye taşımasıyla duran şehir içi dolmuş seferlerinden sonra her ne kadar şehir içi ulaşımında ESHOT otobüsleri aktif rol alsa da Torbalılılar, eski usul dolmuşları aramaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçe protokolü sorunun giderilmesi için önemli bir adım attı.

DÜN Torbalı Kaymakamlığı’nda sorunun giderilmesi için toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda uzlaşma kararı çıkarken sorunun giderilmesi için ortak mutabakata varılarak ön protokol imzalandı.  İmzalanan protokolün ise şehir içi ulaşım sorunun giderilmesi için UKOME’ye verileceği öğrenildi.

UZLAŞI SAĞLANDI

İLÇE kaymakamlığında gerçekleşen toplantıda ortak karar alındı. İlçe protokolü tarafından imzalanan ortak karar İzmir Valiliği ve UKOME’ye gönderilecek. Kararın kabul edilmesi durumunda Torbalı’da şehir içi ulaşımı yeniden başlayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.