SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şehir içi dolmuş seferleri yeniden başlayacak

Bu haber 19 Nisan 2022 - 1:01 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleriyle başlayan süreçte bir araya gelen Torbalılı dolmuşçular uzlaşıya vardı. İlk toplantısı Torbalı Ticaret Odası’nda, ikinci toplantısı Torbalı İlçe Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen şehir içi ulaşım konusu son olarak dün İzmir Valiliği’nde masaya yatırıldı. Yapılan toplantıda uzlaşıya varıldı. Torbalı heyetini ağırlayan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, bayramdan önce seferlerin başlaması için elinden geleni yapacağını söyledi.

TORBALI’DA şehir içi ulaşım sorunu çözüme kavuşuyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın çabalarıyla bir araya gelen taraflar, uzlaşıya vardı. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de destekleriyle hazırlanan mutabakat İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e iletildi. Bugün gerçekleşen toplantıda Torbalı heyetini ağırlayan Vali Köşger destek sözü vererek seferler için tarih verdi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Mithat Tekin, Avukat Özgür Erman Çağlar, Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü, Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı-Tepeköy Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Canbeldek, Kooperatif başkanları ve dolmuşçu esnafının temsilcileri katıldı.

VALİ KÖŞGER’DEN TORBALI’YA ÖVGÜ

TOPLANTIDA Torbalı için övgüler yağdıran İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in, “Torbalı halkının mağduriyetinin giderilmesi noktasında bu kadar kurumun bir araya gelmesi oldukça anlamlı. Bu konuda Valilik olarak bizde elimizden gelen katkıyı sağlamaya hazırız. Torbalı’da şehir içi seferlerin bayramdan önce başlaması için elimizden geleni yapacağız. Bu birlik ve beraberliğiniz tüm ilçelere örnek olmalı” dediği öğrenildi. Hukuki boyutu Avukat Özgür Erman Çağlar tarafından hazırlanan şehir içi ulaşım dosyasının ilk toplantıda Vali Köşger tarafından UKOME’ye sunulacağı açıklandı.

BU BİRLİK VE BERABERLİK DEVAM ETMELİ

TORBALI halkının yaşadığı mağduriyeti görmezden gelemeyeceklerini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Torbalı’daki hemşehrilerimizin şehir içi ulaşımı noktasında yaşadıkları sorunlar neticesinde bir süreç başlattık. Sağ olsun şoför esnafımız da bu sürece destek vererek sorunun çözümü için bu noktaya gelmemizi sağladı. Ben sayın valimize, ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza, oda başkanlarımıza ve şoför esnaflarımıza ortaya koydukları özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğin Torbalı halkının yararına olacak konularda bundan sonra da devam edeceğini umuyorum” dedi.

TORBALI’YA 3 MÜJDE ÇIKTI

İZMİR Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıda şehir içi ulaşım sorunu ile beraber iki müjde daha çıktı. Bunlardan biri belediye hizmet binası konusunda oldu. Belediye Başkanı Mithat Tekin, önceki dönem belediye yönetimi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde inşa edilen hizmet binasının hükümet konağı olarak tahsis edilmesini, bu konuda AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile görüştüklerini, Kaya’nın da sürece destek verdiğini hatırlatarak gereken desteğin sağlanmasını talep etti. Vali Köşger, Tekin’in bu talebine de sıcak bakarak gerekeni yapacağını söyledi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın da bakanlık nezdinde görüşmeler yaparak sürecin takipçisi olacağı öğrenildi. Vali Köşger ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Torbalı’ya yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesi için de gereken onayı vereceğini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.