SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şehidimizin ölüm yıldönümü nedeniyle mevlidi şerif okutuldu

Bu haber 27 Aralık 2021 - 19:19 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıl Hakkari’de çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent için ölüm yıl dönümü nedeniyle mevlidi şerif okutuldu.

ŞEHİDİN Ayrancılar’daki baba ocağında gerçekleşen mevlidi şerife, yoğun katılım oldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliğe CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticileri, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, Ak Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın,  belediye meclis üyeleri ve kamu kurum amirleri de katıldı.

CHP Torbalı İlçe Yöneticisi Mevlüt Özbent’in oğlu olan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent’in şehadet yıldönümü nedeniyle gerçekleşen program, Kuran’ı Kerim ve mevlidi şerif okutulması ile başlandı. Daha sonra Şehit Özbent için dualar edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.