SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sefer sayıları ve saatleri değişen ESHOT’tan şikayetçi oldular!

Bu haber 26 Mayıs 2022 - 1:26 'de eklendi.

Torbalı-Karakuyu arası sefer yapan 721 numaralı ESHOT araçlarının kalkış saatlerinin değiştirilmesi mahallede büyük tepkiye neden oldu. Bölgede yaşayan vatandaşlar, hem sefer sıklığı azalan hem de saatleri değişen ESHOT araçlarının eski düzenine dönmesini istiyor.

MAĞDURİYET yaşayan mahalle sakinlerinden Pınar Karabiliç, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve hatta CİMER’e kadar şikayette bulunduklarını ancak herhangi bir cevap verilmediğini aktardı.

KARABİLİÇ, “Hem işe hem okula geç kalıyoruz. Hatta öğrenciler yaşanan mağduriyet nedeniyle okullarına bile geç kalıyorlar. Mağdur olan onlarca insan var” dedi.

DEĞİŞİKLİĞİN zamanını da manidar bulduklarını anlatan Pınar Karabiliç, “Tam 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı üstüydü, sefer sayıları ve saatleri bu nedenle değişti denildi, ancak aradan geçen süre zarfında sorularımıza yanıt kimse vermiyor. Halen neden düzeltmediler anlamıyorum. Yetkililerden rica, bu kadar insanı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Saatler ve sefer sayıları neden veya neye göre değişti? Bunu öğrenmek istiyoruz. Ayrıca daha geç saatlere sefer konulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.