SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sefer İpekli’den kongre açıklaması

Bu haber 01 Kasım 2021 - 18:17 'de eklendi.

CHP İlçe Yönetiminin görevden alınmasıyla başlayan süreçte birçok isim ilçe başkanlığına aday olurken, bu süreçte etkin rol oynaması beklenen CHP 27.dönem milletvekili adayı Sefer İpekli’den önemli bir açıklama geldi

YAŞANAN adaylık süreci ile ilgili net konuşan CHP 27.Dönem Milletvekili Adayı Sefer İpekli, “Merhum Belediye Başkanımız İsmail Uygur’un vefatı ile beraber partimiz Torbalı’da farklı bir sürece girdi. İl Yönetimimizin aldığı karar neticesinde ilçe yönetimimizde bir değişim süreci yaşanıyor. Bu süreçte ismi ilçe başkanlığı için geçen çok değerli arkadaşlarımız var. Ben inanıyorum ki, her Cumhuriyet Halk Partisi üyesi arkadaşımız, kendisine görev verildiğinde elinden gelenin fazlasını yapacaktır. Bu süreçte bize de düşen, partimiz kimi uygun görürse destek verip, yanında olmaktır” dedi.

“CHP, BU SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKACAK”

CHP’DE yaşanan adaylık yarışının partiye güç katacağını da sözlerine ekleyen İpekli, “Cumhuriyet Halk Partisi, Torbalı’da yaşanan bu süreçten güçlenerek çıkacaktır. Genel Merkezi’miz, İl Yönetimimiz ve parti tabanımız en doğru kararı verecek, herkesi kapsayacak, her kesimi kucaklayacak bir ilçe yönetimi göreve gelecektir. Bayrağı devralacak olan arkadaşlarımız da, İlçe Belediyemiz ile beraber Torbalı’mızın imarında, kalkınmasında, gelişmesinde önemli hizmetlere imza atacak, partimizin iktidar yürüyüşünde önemli çalışmalara imza atacaklardır” dedi.

“HEM GENELDE, HEM YERELDE İKTİDAR OLACAĞIZ”

CUMHURİYET Halk Partisi’nin hem genelde, hem de yerelde bir kez daha iktidara geleceğini belirten İpekli, “Adaletin, barışın, huzurun, demokrasinin, temel hak ve hürriyetlerin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi, geçmişten aldığı güç ve birikimle, kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde, daha yaşanabilir bir Türkiye hedefi ile iktidara yürüyor. Önümüzdeki ilk genel seçimlerde millet ittifakı olarak iktidar olacağımıza tüm halkımız inanmış durumda. Torbalı’daki Cumhuriyet Halk Partisi kadroları, hem genelde hem de bir kez daha yerelde iktidar olmaya hazır durumda” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.