SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Seçime 1 gün kala yine İzmir’e geliyor!

Bu haber 26 Mart 2024 - 7:22 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere 24 saat kala yeniden İzmir’e gelecek. 30 Mart günü kente gelecek olan Özel’in kesin olmayan programına göre adaylar ve il yönetim ile bir araya gelmesi planlanıyor.

YEREL seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde üst üste toplantılar gerçekleştirilmeye devam edilirken, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, Genel Başkanı Özgür Özel’i bir kez daha ağırlamaya hazırlanıyor.

22-24 MART tarihlerinde 2 günlük program kapsamında İzmir’e gelen ve yoğun bir program ile çok sayıda miting gerçekleştiren Özel, seçime 24 saat kala 30 Mart Cumartesi günü yeniden İzmir’e gelecek.

ÖRGÜTLE BİR ARAYA GELECEK

KESİN olmayan programa göre 29 Mart Cuma günü İzmir’e gelecek olan Özel’in memleketi Manisa’ya geçmesi bekleniyor. 30 Mart günü İzmir’e gelecek olan Özel’in partisinin adayları ve il örgütü ile bir araya gelmesi ve son talimatları vermesi planlanıyor. Özel’in sonrasında ise memleketine dönmesi ve Pazar günü Manisa’da oy kullanması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.