SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Satrançta şampiyon Torbalı Doğa Koleji oldu

Bu haber 31 Aralık 2021 - 0:18 'de eklendi.

Manisa’da düzenlenen Yıldızlar (13-18 yaş), Satranç İl Birinciliği Turnuvası’nda Torbalı Doğa Koleji öğrencisi Osman Tuncay Özbek 1.oldu.

ÖĞRENCİMİZ hastalığı nedeniyle İzmir turnuvasına katılamadı.Bu yüzden Manisa’da  yapılan turnuvaya katıldı. Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Yıldızlar  ( 13-18 Yaş) Manisa Satranç İl Birinciliği Turnuvası Manisa Gediz Spor Salonunda düzenlendi.

ÇOK sayıda sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvada hamleler yarıştı. Ailelerin ve genç sporcuların büyük ilgi gösterdiği 13-18 yaş grubundaki karşılaşmaların düzenlediği turnuvanın açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

HEYECANLI maçlara sahne olan turnuva boyunca 13 ila 18 yaş arası gençler genel olarak gruplara ayrıldı ve farklı kategoride maçlar düzenlendi.

TURNUVANIN sonunda turnuva birincisi Torbalı Doğa Koleji öğrencisi  Osman Tuncay Özbek  oldu. Turnuvada dereye giren öğrencimize birincilik madalyası takdim edildi.Bu başarısıyla öğrencimiz Türkiye Satranç şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.