SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Satrancın Torbalı’daki temellerini atan Zülküf Hoca’dan büyük yatırım

Bu haber 18 Eylül 2023 - 7:37 'de eklendi.

32 yıllık eğitimci olan ve daha önce ilçenin satranç temelini atan Torbalı Satranç Spor Kulübü’nün ve Piyon Akademi’nin sahibi Zülküf Karakoç, Cumhuriyet Mahallesi’nin ilk ve tek etüt merkezini açtı.

350 METREKARE büyüklüğe sahip ve bünyesinde 8 derslik bulunan merkezde, 1. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilere eğitim verecek. Cumhuriyet Mahallesi 2031 Sokak üzerindeki Cumhuriyet İlkokulu ve Sağlık Meslek Lisesi karşısında bulunan etüt merkezi öğrencilerin en büyük yardımcısı olacak.

TÜM EĞİTİMLER VERİLECEK

TÜM derslerin eğitimi, akademik derslerin eğitimi, takviye ve ödev yardımı, LGS’ye hazırlık kursları, birebir özel dersler, hafta sonu özel kurslar, satranç, akıl ve  zeka oyunları, anlayarak hızlı okuma, micto:bit ve scratch, mental aritmetik dersler gibi eğitimler alanında profesyonel öğretmenler tarafından verilecek

‘BÖLGENİN İHTİYACI VARDI’

CUMHURİYET Mahallesi’nde etüt merkezine ihtiyaç olduğunu ve bu açığı kapatmak için Pi Akademi’yi açtıklarını dile getiren Zülküf Karakoç, modern eğitim merkezini görmek isteyenlerin etüt merkezlerini gezebileceklerini ve fiyat bilgisi de alabileceklerini ifade etti. Zülküf Karakoç İletişim: 0 506 248 61 12

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.