SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Satranç turnuvasına Torbalı Doğa Koleji damga vurdu

Bu haber 27 Nisan 2022 - 22:48 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi tarafından 6-17 Nisan 2022 tarihlerinde Aydın Sezer Düğün Salonu’nda “Torbalı Belediyesi 9. Satranç Turnuvası” gerçekleştirdi. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 327 öğrencinin kıyasıya rekabet ettiği ve eğlenceli anlar yaşadığı turnuvada dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

6 YAŞ kategorisinde düzenlenen turnuvada birinci olan öğrencilere bisiklet, ikinci olan öğrencilere kale figürlü gece lambası, üçüncü olan öğrencilere at figürlü gece lambası, dördüncü olan öğrencilere satranç takımı hediye edildi. Ayrıca ilk 14’e giren öğrencilere madalya takdim edildi.

TORBALI belediyesi tarafından turnuvaya katılanların tamamına katılım belgesi ve kitap hediyesi takdim edildi. Türkiye Satranç Federasyonu ile düzenlenen turnuvada birinci olan öğrencilere Belediye Başkanı Mithat Tekin tarafından hediyeler verildi.

18 YAŞ ve Altı Kategorisinde İTÜ ETA Vakfı Torbalı Doğa Koleji 11. sınıf öğrencisi Osman Tuncay ÖZBEK birinci oldu. Ödülünü Torbalı Belediye Başkanı Sayın Mithat Tekin’den alan başarılı sporcu “1.olduğum ve başarılarıma bir yenisini daha eklediğim için çok mutluyum. Eğitimimde pay sahibi olan Torbalı Doğa Koleji ailesine, öğretmenlerime ve aileme şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.