SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Satranç Kulübü’nden ilk başarı!

Bu haber 06 Ocak 2025 - 2:06 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Satranç Kulübü’nün sporcusu, 2017 doğumlu Barış Efe Baran, İzmir Tekfen Koleji’nde düzenlenen 10+2 eklemeli tempolu satranç turnuvasında, 8 yaş erkekler kategorisinde 4. olarak madalya kazandı.

BU başarı, Torbalı’da satranç sporunun gelişmesine yıllardır katkı sağlayan ve satranca gönül vermiş öğretmenlerin özverili çalışmalarını bir kez daha gözler önüne seriyor. İlçede birçok öğrenci, Torbalı Belediyesi’nin desteklediği satranç eğitimleri sayesinde bu sporu öğrenme ve geliştirme fırsatı buluyor. Bu çabalar, Torbalı’da satrancın bir sporun ötesinde önemli bir eğitim aracı haline gelmesini sağladı.

TURNUVA sonrası Barış Efe, başarısının mutluluğunu koçu Hayri Aktaş’a iletti ve öğretmenleriyle paylaştı.

BU başarı, Torbalı Belediyesi Satranç Kulübü’nün ilk adımı olurken, Torbalı’da satranç eğitimine gönül vermiş öğretmenlerin çalışmaları sayesinde daha birçok öğrencinin spora kazandırılacağının bir işareti oldu.

#TorbalıBelediyesi #SatrançKulübü #BarışEfeBaran #Torbalı #SatrançEğitimi #Başarı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.