SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şaşkın Leylek bu yıl da Arıkbaşı’ya geldi

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 23:46 'de eklendi.

Bayındır’a bağlı Arıkbaşı Mahallesi’nde her yıl bölgeye gelen leylek bu yıl tekrar geldi.

TORBALI’NIN komşu ilçesi olan ve Torbalı’ya 10 kilometre uzaklıkta olan Arıkbaşı’da yaşayanlar, leyleğin ismini ise ‘şaşkın’ koymuşlar. Geçtiğimiz yıllarda her göç zamanı geldiği köyde yaşayan mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

TEDAŞ GÖREVLİLERİ YUVA YAPTI

ARIKBAŞI Muhtarı Cüneyt Özek, bu leyleğin bahar aylarında bölgeye gelen ilk leylek olduğunu söyleyerek, “Şaşkın Leylek her yıl olduğu gibi bu yıl da mahallemize geldi. Yıllar önce TEDAŞ görevlileri tarafından elektrik direkleri değiştirildiği zaman, yuva da yapılan yere yeniden gelmesi memnuniyetle karşılandı” dedi.

‘UMARIM HER YIL GELİR’

MUHTAR Özek, “Gelip gelmeyeceğini köy halkı olarak merak ettik. Ama her zamanki gibi bizi yanıltmadı. Bölgeye gelen ilk leylek olduğu için kendisine ‘şaşkın’ ismini koyduk. Çok mutluyuz. Köyümüz de şaşkın leyleği çok seviyor. Umarım her yıl gelir ve bizleri sevindirmeye devam eder” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.