SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şap hastalığına karşı ‘koruyucu aşılama’ sürüyor

Bu haber 14 Nisan 2023 - 6:02 'de eklendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından şap aşısı programları ara vermeden devam ediyor

ÜLKE genelinde birçok şehirde görülen şap hastalığına karşı daha önce de olduğu gibi şimdi de büyük bir seferberliğin sürdürüldüğü Torbalı’da 30 bin büyükbaş hayvan kontrol altına alınmaya devam ediliyor

KORUYUCU AŞILAMA

GIDA Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, mahalle mahalle tek tek gezerek, şap hastalığına karşı koruyucu aşılamasını yapıyor.

30 BİN HAYVAN AŞILANACAK

HASTALIKTAN korunmada aşılamanın çok önemli olduğunu belirten yetkililer, ilçe genelinde 2 aylıktan büyük tüm büyükbaş hayvanlara şap ve çiçek aşının yapılacağını söyledi. Yetkililer, ilçe genelinde 30 bin hayvanın aşılanacağını sözlerine ekledi.

ÖNLEMLER ALINIYOR

EKİPLERİN şap hastalığı tedbirleri kapsamında tüm önlemlerini alarak, aşılama çalışmalarını gerçekleştirdiğini vurgulayan yetkililer, aşılama çalışmasının ise yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.