SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sandık görevlilerine eğitim verildi

Bu haber 26 Nisan 2023 - 0:10 'de eklendi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’de tüm hazırlıklar tamamlandı. Seçim günü oy verme işlemi sırasında sandıklarda görevli olacak isimlere eğitim verildi.

METROPOLİS Otel’de gerçekleşen eğitim programına sandık başkanları, yardımcıları ve okul sorumluları katıldı. Toplamda 440 sandıkta oy kullanılacak olan seçimlerde AK Parti 2 bin kişiyi görevlendirdi. Sandık görevlileri, seçim günü vatandaşların sağlıklı bir şekilde oy kullanmalarını sağlayacak ve oyların doğru bir şekilde sayımından sorumlu olacaklar.

VİDEOLU BİR ŞEKİLDE ANLATILDI

AK PARTİ Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan eğitim programına SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, İlçe Başkanvekili Ömer Aslan, önceki dönem Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı İlçe Koordinatörü Ercan Geçgel, Ayrancılar SKM Sorumlusu Mehmet Ali Uraslı, Kadın Kolları Başkanı Fatma Demirbağ, Gençlik Kolları Başkanı Enes Uğuz ve sandık görevlileri katıldı. Düzenlenen programda AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Av.Oğuzhan Çelik sandık görevlilerine eğitim verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.