SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sanayinin en uygun fiyatlı ve en kaliteli sandviçlerini yapıyor

Bu haber 08 Eylül 2022 - 1:09 'de eklendi.

8 yıldır sanayide hizmet veren Poyraz Büfe, her öğle yemekleri saati dolup taşıyor. Lezzet merkezi olan mekanın bu kadar ilgi görmesinin nedeni ise sanayinin en uygun fiyatlı ve en kaliteli yemeklerini veriyor olması…

YEDİ Eylül Mahallesi’nde bulunan Atatürk Sanayi Sitesi’ndeki 5561 Sokak üzerinde bulunan Poyraz Büfe, her öğün yemekleri saatlerinde yoğun ilgi görüyor. Nuri Kaya tarafından işletilen mekanda, tavuk döner, ciğer, köfte, sucuk ve karışık olmak üzere birçok çeşitte yemek seçeneği sunuluyor.

İŞLETMENİN bu kadar ilgi görmesinin nedeni ise fiyatlarının cazip olmasından kaynaklanıyor. Yarım ekmek 15 TL’ye, üç parça ekmek 20 TL’ye, börek 3 TL’ye ve çay ise 1 TL’ye satışa sunuluyor.

İŞLETMECİ Nuri Kaya, kendilerine bu kadar ilgi gösteren sanayi esnafına teşekkür ederek, “Fiyatlarımız kadar kalitemiz de ön planda. Yaptığımız ekmek arası sandviçler lezzetiyle damaklarda iz bırakıyor. Tüm vatandaşlarımızı su deposu yolu üzerinde bulunan Soykanlar Turizm’in yanındaki yerimize bekleriz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.