SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sanayi faresi soluğu cezaevinde aldı

Bu haber 26 Mayıs 2023 - 20:13 'de eklendi.

Atatürk Sanayi Sitesi esnaflarının bir süredir muzdarip olduğu olaya el atan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sanayi esnafını rahatlattı. Her geçen gün gelişen, genişleyen ilçemizin, içerisinde binlerce irili ufaklı fabrika barındıran sanayi sitesi bu büyümenin zaman zaman yan etkilerini hissediyor.

SON olarak sanayi sitesinde esnaf olan bir vatandaşımız gün içerisinde işlerini bitirip dükkanını kapatarak evinin yolunu tutmuştu. Ertesi gün geldiğinde ise laptopunun işyeri içerisinde bıraktığı yerde olmadığını farketti. İçerisinde işiyle alakalı bilgi ve belgelerin bulunduğu laptopun çalındığını anlayan esnaf ne yapacağını bilemedi. Şaşkınlığı üzerinden atan esnafımız durumu polis ekiplerine bildirdi.

TUTUKLANDI

OLAYLA ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahsın Y.B.Ö olduğunu tespit etti. Hız kesmeden devam eden araştırmalar sonucunda vatandaşlarımızın da işbirliğiyle çalmış olduğu laptopla birlikte yakalanan Y.B.Ö emniyetteki işlemleri sonrasında sevk edildiği mahkemece tutuklanarak soluğu cezaevinde aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.