SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sanayi esnafı tatil istiyor!

Bu haber 18 Nisan 2023 - 6:50 'de eklendi.

İzmir genelindeki çoğu sanayi sitesi cumartesi günleri yarım gün çalışırken, Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi cumartesi günleri de tam gün hizmet veriyor.

İZMİR genelinde toplamda 10 adet sanayi sitesi bulunuyor. Bu sanayi sitelerinde araba tamiri, değirmen, marangoz, gibi birbirinden farklı işler yapan meslek gurubuna ait bir çok dükkân faaliyet gösteriyor.

İZMİR genelinde faaliyet gösteren 10 sanayi sitesindeki bütün dükkânlar cumartesi günü öğleden itibaren kapanarak hafta sonu tatiline başlıyor. Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nde ise bu durum yok. Cumartesi günü de birkaç dükkân hariç diğer dükkânlar gün boyunca hizmet veriyor.

TORBALI Atatürk Sanayi Sitesi’nin esnaflarından olan Yavuz Yılmaz, bu durumun yıllardır böyle olduğunu söyleyerek “Ben daha önce çıraklık dönemlerimde İzmir 5. Sanayi Sitesi’nde çalıştım. Orada cumartesi öğlene doğru herkes yavaştan dükkânlarını kapatırdı.

YILLARDIR Atatürk Sanayi Sitesi’nde esnaflık yapıyorum fakat burada öyle bir durum yok. Diğer sanayi sitelerinde dükkân sahiplerinde birlik var. Anlaşmışlar hepsi birlikte dükkânları öğle saatlerinde kapatıyorlar” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.