SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sanal oyuncak müzesi açtılar, miniklere oyuncak bağışladılar

Bu haber 27 Nisan 2022 - 2:38 'de eklendi.

Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde anlamlı bir etkinlik yapıldı.

İZMİR Buca Sınav Koleji ve Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliği ile Sanal Oyuncak Müzesi ve Yardımlaşma Etkinliği gerçekleştirildi.

SINAV Koleji’nin büyüyen kartalları, evde kullanmadıkları oyuncakları okullarına getirerek sanal oyuncak müzesinde sergilenmesini sağladılar. Bir ay boyunca sergilenen ve fotoğraflanan oyuncaklar daha sonra Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin anasınıflarına bağışlandı.

AYRANCILAR Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Meryem Körhasan okulunda yapılan bu anlamlı çalışmadan dolayı Buca Sınav Koleji yetkililerine ve okulunda projeye ortaklık eden öğretmenlere teşekkür ve tebrik dileklerinde bulundu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.