SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Samsun’da balıkçılar 2 haftadır ağ atamıyor

Samsun’da orta su trolüyle avcılık yapan balıkçılar hava sıcaklıklarının yüksek olmasından ötürü 2 haftadır açıldıkları denizden ağ atamadan geri dönüyor. Orta su için izin verilen balıkların yasak olan kıyı bölgelere geldiğini belirten balıkçılar hobi için olta ile balık tutuyor.

Bu haber 10 Ekim 2020 - 17:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Samsun Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Atıf Malkoç, “Sezon şu ana kadar palamut açısından, troller ve orta su trolleri açısından iyi geçti. Ama şu an hava aşırı sıcak gidiyor. Burada biz istavrit tutuyorduk. İstavritte havalar çok ısınınca sahile indi.Bu sene balıkçının ruhsatını ayırdılar. Herkes yapacak olduğu mesleği yapıyor. Eskiden palamut olduğunda palamuta giderdik şimdi gidemiyoruz. Havalar soğuyacak ne zaman istavrit olursa o zaman tutacağız. Orta su ruhsatlı teknelerde24 metre derinlik yasağı olduğu için tutamıyoruz. Hava sıcaklıklarından ötürü bütün balıklar sahile indi. Balık tutulması yasak yerlerde olduğu için tekneler denize çıkmıyor. Şu an deniz suyu sıcaklığı 25 derece. Sıkıntımız orada. Biz şu an 15 gündür çıkıyoruz, denize bakıyoruz balık kıyıda ağ atmadan geri limana dönüyoruz. Kıyıda olduğu için avlanamıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN