SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şampiyonluğa bir kala!

Bu haber 01 Nisan 2022 - 2:50 'de eklendi.

Türkiye’de kaliteli eğitim ve öğretim anlayışı ile geleceğe yön veren eğitim kurumu, Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü’nün hedefi Türkiye Şampiyonluğu!

BAHÇEŞEHİR Koleji İzmir Güney Kampüsü Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Okul Sporları İzmir İl Müsabakalarında galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Erkek Voleybol Takımı, 29 Mart’ta Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi ile yaptıkları maçı 3-0 lık skorla kazandılar. Şampiyonluk yolunda çıktıkları tüm maçlarda set vermeden karşılaştıkları tüm okulları bir bir yenerek finale yükseldiler.

BAHÇEŞEHİR Koleji İzmir Güney Kampüsü Torbalı’da sporun her branşı için uygun olan ve yüksek standartlardaki Bahçeşehir Spors Center’da; 2000 m’ kapalı alandan oluşan kapalı spor salonu, tenis, basketbol, voleybol ve yüzme havuzu antrenör odaları tribünleri ile en geniş spor merkezi olarak bölgede faaliyet göstermektedir.

Bahçeşehir Koleji Kurucu temsilcisi Yıldırım Baytekin, bu üstün başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenleriyle gurur duyduğunu belirterek teşekkür etti. Türkiye şampiyonasında kendilerine başarılar diledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.