SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şampiyonlar yine Deniz Akademi’de

Bu haber 18 Ağustos 2021 - 20:05 'de eklendi.

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Torbalı’nın şampiyonları yine Deniz Akademi öğrencileri oldu. İlk 10 bin sıralamada 9; ilk 20 binde 15 öğrencisi olan akademi, kitlesel ve bireysel başarıda ilçemizde fark yaratan kurum oldu.

Eşit Ağırlık puan türünde Türkiye 757.’si Torbalı 1.’si olan Nilay PUYAN,  ve  Torbalı 2.’si olan  olan  Ferhat KUNDURACI hem ailelerine hem de ilçemize büyük gurur yaşattılar. Başarının sıradan işler yaparak değil fark yaratarak elde edilebileceğini ifade eden Deniz Akademi kurucusu ve matematik öğretmeni Ulaş GÜNSELİ “Geçen yıl 7 öğrenciyi tıp fakültesine, 11 öğrenciyi hukuk fakültesine, 4 ögrenciyi diş hekimliğine 26 öğrenciyi mühendislik fakültelerine yerleştirmiştik. Bu yıl da yine öğrencilerimizin en iyi üniversitelere ve hedefledikleri bölümlere yerleşmeleri için yoğun bir tercih süreci geçiriyoruz. Aynı başarıyı yakalayacağız. Bu başarılar sistemli çalışmanın; iyi bir ekip olabilmenin sonucudur. Öğrencilerimiz pandemi döneminin tüm olumsuz şartlarına rağmen azimle çalıştılar. Biz öğretmenleri olarak büyük özverilerle çalıştık. Aileler öğrencilere süreçte destek oldu. Emeklerimizin karşılığını almak gurur verici. Yerleştirme sonuçları da açıklanınca bir kez daha bu gururu yaşayacağız. “ diye belirtti.

20 Ağustos 2021 tarihine kadar devam eden tercih sürecinden tüm öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunan Deniz Akademi bu seneyi de başarılı bir şekilde kapatacak olmanın verdiği heyecanla yeni eğitim öğretim yılına da iddialı hazırlanıyor.

Deniz Akademi sınavlara hazırlık alanında faaliyet gösteren bir çok kurumun sahip olmadığı, teknolojik imkanlara sahip. Teknoloji destekli öğretim programları uygulanan kurumda  her sınıfta akıllı tahta imkanı var. Derslerin anlatımına ve verimliliğine büyük katkısı olan bu imkanlardan öğrenciler ve öğretmenler en iyi  şekilde faydalanabiliyor.  Ayrıca öğrencilerin dersler dışında bireysel olarak da çalışabilecekleri kütüphane, etüt odaları vb. alanlara, sosyal olarak vakit geçirebilecekleri bir kafeteryaya  ve büyük bir bahçeye sahip olması kısacası” Akademi Kampüsü” öğrenciler tarafından cazip bir kurum olmasını sağlıyor. Öğrenciler için her türlü detayın düşünüldüğü Deniz Akademi’de öğrenciler böylece keyifli ve verimli geçen bir sınava hazırlık süreci deneyimliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.