SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şampiyonlar Ligi yolunda kritik maç Millet Parkı’nda

Bu haber 26 Ağustos 2025 - 2:13 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, futbol tutkunlarını aynı çatı altında buluşturacak özel bir etkinliğe imza atıyor. Avrupa arenasında ülkemizi temsil eden Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi yolundaki en kritik sınavlarından biri olan Benfica maçı, Torbalılı sporseverler için dev ekranda yayınlanacak.

ORGANİZASYON, 27 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’de Ertan Ünver Millet Parkı’nda gerçekleştirilecek. Katılımın tamamen ücretsiz olacağı etkinlikte vatandaşlar, açık hava atmosferinde Fenerbahçe’nin Avrupa’daki mücadelesini coşkulu bir kalabalıkla birlikte izleme fırsatı bulacak.

TORBALI Belediyesi, bu tür organizasyonlarla hemşehrilerinin bir arada keyifli vakit geçirmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Özellikle futbolseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenen etkinlikte, Torbalılılar hem takım heyecanını doyasıya yaşayacak hem de birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirecek.

TORBALI Belediye Başkanı Övünç Demir, yaptığı açıklamada tüm ilçe halkını etkinliğe davet ederek, “Fenerbahçe’nin Avrupa’daki mücadelesine hep birlikte destek verelim. Hemşehrilerimizin bu heyecanı paylaşmak üzere Ertan Ünver Millet Parkı’nda buluşmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.