SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şampiyon voleybolcularımız ilk maşına 31 Ekim’de çıkacak

Bu haber 17 Ağustos 2021 - 3:24 'de eklendi.

Voleybol 2. Ligi’nde fikstür çekildi. Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak 2. Lige yükselen Torbalı Belediyespor, ilk maçına 31 Ekim’de çıkacak ve 7 takımla karşılaşacak.

TORBALI’DA voleybol popülerliği her geçen gün artıyor. Torbalı’dan iki temsilci bulunan Voleybol Kadınlar 2. Lig’de önceki gün fikstür çekimi yapıldı. Türkiye Voleybol Federasyonun Ankara Merkez Ofisi’nde yapılab fikstür çekimi TVF Youtube kanalından yayınlandı.

BÖYLELİKLE temsilcimizden Torbalı Belediyespor, 31 Ekim Pazar günü Torbalı’da Turgutlu Belediyespor’u ağırlayacak.

  1. LİG Kadınlar Voleybol Ligi’nde Torbalı merkezli bir diğer kulüp olan Altekma da yer alıyor. Şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak olan Torbalı Belediyespor, bu sezon ilk kez 2. Lig’Torbalı Belediyespor’da hedef şampiyonluk.

BU sene ilk kez Kadınlar 2. Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Torbalı Belediyespor’un rakipleri, Altekma, Rota Koleji,  Akhisar Belediyesi Sportif Faaliyetler, Akhisargücü, Salihli Belediye, Seramiksan, Turgutlu Belediye.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.