SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şampiyon Torbalı’ya döndü! İlk tebrik Türkmen’den

Bu haber 18 Haziran 2022 - 16:47 'de eklendi.

Torbalı’nın başarılı iş adamlarından Utkucan Bahçıvan’ın Sırbistan ve Makedonya’da şampiyon olan köpeği Laysan Torbalı’ya döndü.

AVRUPA turunda fırtına gibi esen ve iki ülkede de şampiyon olan Laysan dünya şampiyonasına hazırlanırken Bahçıvan’ı tebrik eden ilk isim Türkmen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen oldu.

BAHÇIVAN’LA aynı zamanda komşu olan Tarkan Türkmen, “Kıymetli dostum Utkucan Bahçıvan, bizleri bir kez daha gururlandırdı. İnanıyoruz ki Laysan dünya şampiyonasında da altın madalyayı Torbalımıza getirecektir” dedi.

TARKAN Türkmen’e güzel düşünceleri için teşekkür eden Utkucan Bahçıvan ise, “İş yoğunluğunun stresini can dostlarımızla ilgilenerek atıyorum. Ben bu işi profesyonel olarak yapmaya gayret gösteriyorum. Tarkan abime desteklerinden dolayı minnettarım” ifadelerinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.