SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şampiyon sporculardan belediyeye teşekkür

Bu haber 15 Mart 2022 - 0:39 'de eklendi.

Yüzlerce sporcunun merakla beklediği patika yarışması olan Nif Trail koşusu gerçekleşti. Çeşitli etapların koşulduğu yarışmaya Torbalı Belediyesi adına koşan iki sporcu damga vurdu.

İZMİR Trail Yarış Organizasyonları tarafından organize edilen, 2022 yılı boyunca farklı tarihlerde İzmir merkezli olarak düzenlenecek patika yarışlarının Nif Trail haftasonu, Buca Kaynaklar’da gerçekleşti. Çeşitli etapların koşulduğu yarışmaya Torbalı Belediyesi adına koşan iki sporcu damga vurdu.

YARIŞMANIN 10 kilometrelik etabında koşan Tuncay Saraç genel klasmanda 3’üncü olurken, Selçuk Muzaklar ise 40 yaş altında birinci oldu. İki sporcumuz da kürsü başarısı göstererek Torbalı’ya büyük gurur yaşattı.

YAKLAŞIK bin sporcunun katıldığı yarışmada Torbalı Belediyesi bayrağını açan sporcular, kendilerine her süreçte destek olan Torbalı Belediyesi’ne teşekkür etti. Bir kez daha ilçenin göğsünü kabartan sporcular,  şimdiden diğer yarışmalar için hazırlıklarına başladı.

TORBALI Belediyesi’ne kendilerine verdikleri destekler için teşekkür eden başarılı koşucular, “Torbalı Belediyesi’nin desteğiyle önemli bir yarışmayı daha dereceyle geride bıraktık. İnşallah belediyemizin bayrağını daha onlarca yarışmada daha dalgalandırırız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.