SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Saminis Garden’da bayanlar için muhteşem eğlence

Bu haber 07 Mart 2022 - 22:31 'de eklendi.

Torbalı bölgesinin en büyük eğlence merkezi Saminis Garden, Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği organizasyon büyük ilgi görecek. Program 12 Mart Cumartesi günü 14.00 ile 17.00 saatleri arası yapılacak.

ARSLANLAR ile Eğerci Mahalleleri arasında hizmet veren işletme bayanlara özel bu günde eğlenceli şovları ve sesiyle ünlenen Mikrop Hikmet’i ağırlayacak. Davetlilere unutulmaz bir gün geçirmesini sağlayacak olan Saminis Garden’ın menüsünde çiğköfte, sigara böreği, tatlı-tuzlu kurabiye, çerez, patlamış mısır ve sınırsız çay yer alıyor.

KİŞİ başı 100 TL gibi uygun bir fiyat belirlediklerini söyleyen işletmeci Elif Ulgaç, tüm Torbalılı bayanları mekanlarına davet etti.

ULGAÇ, başta kadınlar olmak üzere tüm ilçe sakinlerini eğlenceye davet edip, “Kadınlar, şüphesiz yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımız. Günümüzde şiddet ve toplumsal olaylarla gündeme gelen kadınlarımız nezdinde özel bir eğlence hazırlamak istedik. Mikrop Hikmet, Saminis Garden’da bayanlarımıza unutulmaz bir gün yaşatacak. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

PROGRAMA katılmak isteyenler 0 546 820 35 25 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.