SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Salon Emoss, bayanların güzelliğine ‘güzellik’ katacak

Bu haber 23 Kasım 2021 - 23:47 'de eklendi.

8 yıldır kuaförlük mesleğinin içinde olan Emine Karakaya, kendi mekanını açtı.

 

Ayrancılar Mahallesi’nde 70 Sokak No.37/1B’de bulunan Salon Emoss’un resmi açılışını önceki gün yaptı. Çiçeği burnundaki işletmenin açılış kurdelesini Emine Karakaya’nın babası Ramazan Karakaya kesti.

Salon Emoss’ta manikür, pedikür, kaş-bıyık, saç boyama, makyaj, topuz, gelin saçı, omre, röfle, keratin bakımı, kesim ve sir işlemleri yapılacak. Ayrancılar piyasasına uygun fiyat portföyü ile müşterilerine hizmete başlayan Emine Karakaya, “Ben hayal ettim ve cesaret göstererek bu girişimde bulundum. Müşterilerime de önce hayal edip sonra cesaret ederlerse koltuğuma bekliyorum” dedi.

‘HİJYENE ÖNEM VERİYORUZ’

İşletmeci Karakaya, “En kaliteli malzemeleri kullanarak, hijyene çok önem veriyoruz. Yapacağımız işlemin öncesinde ve sonrasında tüm malzemeleri dezenfekte ediyor, ağda-sir gibi işlemlerde ise kişiye özel tek kullanımlık malzemeler kullanıyoruz. İşimizi dikkatli ve titizlikle yapıyoruz” diye konuştu.

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR

AÇILIŞA özel fiyatlarla hizmet vereceklerini ifade eden işletmeci Burcu Emine Karakaya, Ayrancılar’lı bayan müşterilerini işyerlerine beklediklerini söyleyerek, “Müşterilerimizi işyerimizden memnun göndereceğiz” dedi. Farklı dekoru ile dikkat çeken kuaför salonu, sadece bayanlara hizmet veriyor.

Özel açılış fiyatları ile bayanların şimdiden uğrak yeri olmaya aday kuaförü Salon Emoss, kısa zamanda farkını göstermeyi hedefliyor. Egekent-4’te faaliyete giren Salon Emoss’un sahibi Emine Karakaya, “İşletmemizde en iyi ve kaliteli hizmeti sunacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.