SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sahte kayıt bitmiyor

Bu haber 06 Aralık 2021 - 2:01 'de eklendi.

İlçe nüfus Müdürlüğünde sahte adres beyanı yapanların tercihi değişmiyor. Kuruma gelerek genellikle okul için ikametgahını değiştirenler Muratbey Mahallesine onlarca sahte kayıt yaptırdı

VELİLERİN okul için adres değişikliği yaptıkları mahallelerin başında gelen Muratbey Mahallesine ilgi sürüyor. Okul kayıtların son bulduğu İlçede sahte kayıtlardaki rekoru Muratbey Mahallesi kırdı.

İLÇENİN en kalabalık mahalleleri arasında yer alan Muratbey mahallesinin nüfusu resmi kayıtlara göre rekor bir artış ile 3 aylık kısa sürede 500 kişi artmıştı. Okulların kayıt döneminde nüfus patlaması yaşanılan mahalleye sahte nüfus kaydı yaptıranların başında okul çağındaki çocuklarını Torbalı Ticaret Odası 80.yıl Ortaokulunda eğitim görmesini isteyen veliler geliyor. Torbalı İlçe Nüfus Müdürlüğünden alınan bilgiye göre bu senede sahte kayıtların en fazla yapıldığı mahalle Muratbey oldu. Okul kayıt döneminin dışında da sahte kayıtların olduğu bilgisine ulaşıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.