SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sahiplerine teslim edilmeyi bekleyen dairelerdeki kombi ve petekleri çalmışlardı

Bu haber 30 Ocak 2023 - 1:14 'de eklendi.

Soğuk kış günlerinde vatandaşın içini ısıtan haber Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğünden geldi. Ekipler, başarılı bir operasyona daha imza attılar.

GEÇTİĞİMİZ günlerde İzmir-Aydın yolu üzerinde bulunan bir apartmanda hırsızlık olduğu ihbarını alan ekipler olayla ilgili çalışmalara başlayarak kısa sürede olayın faillerini yakaladı. Alınan bilgilere göre, inşası tamamlanmış ve sahiplerine teslim edilmek üzere olan apartmanın giriş kapısını kıran hırsızlar dairelerde bulunan 4 adet doğalgaz kombisi ve 6 adet kalorifer peteğini alarak kayıplara karışmıştı.

ASAYİŞ Büro Amirliği ekipleri, olay yeri ve çevresinde başlattığı çalışma neticesinde olayın faillerinin M.S ve M.A.A olduğunu tespit etti. Şahısların yakalanması ve çalınan malzemelerin teminine yönelik devam eden araştırmalar neticesinde, şüpheli M.S ve M.A.A isimli şahısları saklandıkları evde çalınan malzemelerle birlikte kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda kısa sürede vatandaşın mağduriyeti giderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.