SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şahinler’in çarşı şubesine büyük ilgi

Bu haber 02 Mayıs 2023 - 0:39 'de eklendi.

İsmetpaşa Caddesi üzerine bulunan iki katlı ve 150 metrekare büyüklüğündeki yerinde hizmet veren Şahinler Ekmek ve Simit Sarayı, ilçe halkının yeni ‘unlu mamul adresi temin etme adresi’ olmuş durumda…

İŞLETMEDE, başta ekmek çeşitleri ile simit olmak üzere baklava, tatlı çeşitleri, pizza, simit, poğaça, börek çeşitleri gibi çok sayıda unlu mamullerinin satışı yapılıyor. Ayrıca, Şahinler bünyesinde, her keseye hitap eden kahvaltı tabağı da sunuluyor.

İLÇEDE adeta bir marka haline gelen Şahinler Ekmek ve Simit Sarayı’nın işletmecilerinden Zafer Şahin, kısa sürede büyük ilgi gördüklerini ve Torbalı halkına bu ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.

ŞAHİN, “Çarşı merkezinde oluşan ihtiyaç ve yoğun talep üzerine şube açtık. Burada yoğun ilgiyle karşılaştık. Yıllar önce attığımız bu adımın ne kadar doğru bir adım olduğunu gördük. Çarşı merkezinde yaşayan veya çalışan halkın unlu mamul ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Vatandaşlarımıza en kaliteli ürünleri temin ettiğimiz için mutluyuz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.