SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şahinler Simit Patisserie yeni şubesini Sadık İleri Bulvarı’na açtı

Bu haber 09 Aralık 2020 - 8:24 'de eklendi.

TORBALI’DA 20 yıldır hizmet veren Şahinler Simit Patisserie, Sadık İleri Bulvarı üzerine yeni şubesini açtı. Zafer, Ergin ve Metin Şahin kardeşlerin sahibi olduğu işletme, böylece ilçenin en kalabalık bulvarı olan Sadık İleri’ye ilk şubesini açmış oldu. Şahinler’in en büyük şubesini açan ve tam 450 metrekare büyüklüğe sahip olan yeni şubede, başta ekmek çeşitleri ile simit olmak üzere günlük yaş pasta, sütlü tatlılar, kekler, profiterol, baklava çeşitleri, special kuru pasta çeşitleri, simit, açma, poğaça, izmir boyoz (çikolatalı-sade), börek çeşitleri, gözleme, pide, ekmek çeşitleri (doğal köy ekmeği, Alaşehir, tam buğday, kepekli, çavdar, karafırın ekmeği gibi çok sayıda unlu mamullerinin satışı yapılacak. Ayrıca, Şahinler bünyesinde, her keseye hitap eden kahvaltı tabağı da sunuluyor.

‘OLUŞAN İHTİYAÇ VE YOĞUN TALEP ÜZERİNE YENİ ŞUBEMİZİ AÇMAYA KARAR VERDİK’

İLÇEDE adeta bir marka haline gelen Şahinler Simit Patisserie’nin Sadık İleri Bulvarı’na yeni şubelerini açmalarında, müşterilerinden gelen talebin etkili olduğunu söyleyen Zafer Şahin, “Bulvar’da oluşan ihtiyaç ve yoğun talep üzerine yeni şubemizi açmaya karar verdik. Yer arayışlarımızın ardından en uygun yer olarak 450 metrekare büyüklüğündeki dükkânı hazır hale getirerek hizmete açtık. Açıldığımız yaklaşık 1 ay içinde büyük talep gördük. Halkımızın bu ilgisine teşekkür ederiz” diye konuştu.

‘KATKI MADDESİ KESİNLİKLE KULLANMIYORUZ’

ÖZELLİKLE içinde bulunduğumuz pandemi döneminde yaptıkları yatırım ile birçok kişiye istihdam sağladıklarını anlatan Şahin, “Torbalı’daki en büyük şubemizde tam 15 kişiye iş-aş verdik. Ülkemiz zor süreçten geçiyor, ancak biz de üzerimize düşen görevi fazlasıyla getiriyoruz. Yatırım yapmaya ve istihdam sağlamaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘VERDİĞİMİZ KALİTELİ HİZMET LE İNSANLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDUK’

DENEYİMLİ işletmeci Zafer Şahin, sattıkları ürünlerin tamamının organik ve doğal ürünlerle hazırlandığını dile getirdi. Şahin, “Şahinler Simit Patisserie’de sattığımız ürünlerde kesinlikle katkı maddesi kullanmıyoruz. Kendimiz yemeğimiz hiçbir ürünü müşterilerimize sunmuyoruz. Bu nedenle vicdanımız rahat… Zaten 20 yılda Torbalı’da verdiğimiz kaliteli hizmet le insanların gönlünde taht kurduk” şeklinde açıklamalarda bulundu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.