SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şahin Simit Cafe &Bistro’nun pidesi çok seviliyor

Bu haber 25 Mart 2023 - 4:59 'de eklendi.

Yaptığı ürünler ile damaklarda lezzet bırakan Şahin Simit Cafe &Bistro, mübarek Ramazan ayı nedeniyle çıkardığı pidesi büyük ilgi görüyor. Ramazan ile özdeşleşen pide, Şahin Simit’le yeniden anlam kazanıyor.

MURATBEY Mahallesi’ndeki Özbey yolu üzerinde hizmet veren firma, sunduğu kaliteli hizmet ve lezzetli ürünleri ile günü her saati dolup taşıyor. İçinde bulunduğumuz oruç ayı nedeniyle sakinleşmesine rağmen, işleri azalmayan mekan Ramazan Pidesi çıkarmaya başladı.

DENEYİMLİ ustası ve kaliteli malzemelerden yapılan pideye rağbet oldukça fazla. Çünkü çevre mahallelerden bile Şahin Simit Cafe &Bistro’ya Ramazan Pidesi almak için gelenler bile var…

İŞLETME Müdürü Çağrı Koşan, sattıkları ürünün kalitesinden asla taviz vermediklerini anlatarak, gördükleri ilginin bunun kanıtı olduğunu aktardı.

KAYHAN Sözeri’nin sahibi olduğu mekan her geçen gün popülaritesini arttırmaya devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.