SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi bugün Torbalı’da vizyona girdi

Bu haber 23 Şubat 2024 - 0:17 'de eklendi.

Erdal ile Ece’ filmi Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bugün gösterime girdi. Filmin ilçe halkından büyük ilgi görmesi bekleniyor. Gülmek, stres atmak isteyenlerin bu filmi kaçırmaması istendi.

Erdal ile Ece filminin yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar oturuyor. Filmin başrollerini ise Seda Türkmen Ece karakteri, Şahan Gökbakar ise Erdal karakteri ile Torbalı’da seyirci karşısına çıkıyor.

ŞAHAN Gökbakar’ın Seda Türkmen ile birlikte başrollerini paylaştığı filmde, günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça rastlanan, acı-tatlı çalışmalar, ilişkideki iniş çıkışlar, komik ve eğlenceli bir dille gözler önüne seriliyor. Yaşanan olayları hem kadın hem de erkek gözüyle ayrı ayrı izleyiciye aktaran Erdal ile Ece’de her izleyen sinemasever kendinden bir şeyler bulacak.

KONUSU

OTO sanayide kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşan Erdal ile kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan Ece uzun yıllardır birlikte olan evli bir çifttir. Keyifli, eğlenceli ve samimi bir aşk komedisi olan Erdal ile Ece, ‘Diyet, Kıskançlık ve Östrojen’ başlıkları altında üç ayrı bölüm olarak toplamda 105 dk beyazperdeye yansıyacak.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.