SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sağlık’ta kontrolsüz yola çıkan traktöre, kamyonet çarptı

Bu haber 02 Ekim 2021 - 0:06 'de eklendi.

Sağlık Mahallesi’ndeki kavşağa kontrolsüz bir şekilde çıkan, arkasında pamuk yüklü römork bulunan traktöre, şeridinde seyir halinde olan hayvan yüklü kamyonet çarptı.

DÜN Torbalı-Selçuk Karayolu Sağlık Kavşağı’nda feci kaza gerçekleşti. İddiaya göre Sağlık Mahallesi’ndeki kavşağa kontrolsüz bir şekilde çıkan, arkasında pamuk yüklü römork bulunan traktöre, şeridinde seyir halinde olan hayvan yüklü kamyonet çarptı.

KAZADA kamyonet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Kamyonda bulunan hayvanlarda da herhangi bir zarar oluşmaması sevinçle karşılandı.

ÖTE yandan 70 yaşlarındaki traktör sürücüsüne, kamyonet şoförünün yakınları linç girişiminde bulundu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.