SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sağlıklı ve lezzetli köy ekmeği Şahinler’de

Bu haber 28 Şubat 2023 - 1:23 'de eklendi.

Şahinler Ekmek ve Simit Sarayı’nın bünyesinde satışa sunduğu köy ekmeği, üç farklı un karıştırılarak yapılıyor. Lezzetinin yanı sıra sağlıklı olmasıyla bilinen köy ekmeği büyük ilgi görüyor.

İŞLETMECİ Zafer Şahin, Torbalılı vatandaşlara köy ekmeğini sevdirdiklerini söyleyerek, onlarca ekmek çeşidini müşterilere sunduklarını, bunların arasında bulunan köy ekmeğinin ayrı bir yeri olduğunun altını çizdi. Üç farklı un karıştırılarak yapılan köy ekmeğinin sağlıklı olduğunu dile getiren Şahin, “Bu ekmeğin hamuru kepek, buğday unu ve çavdar unu karıştırılarak hazırlanıyor. Lezzeti sayesinde ilçe halkının vazgeçilmezleri arasına girdi” diye konuştu.

ÇOK sayıdaki vatandaş köy ekmeği almak için sıraya giriyor. Köy ekmeğini çok sevdiğini anlatan Şahin, “Yıllardır köy ekmeği yapıyoruz. Ekmeklerimizde katkı yoktur. Katkısız diye tutuluyor ekmeğimiz” dedi.

ZAFER Şahin, “Binlerce yıldır sofralarımızda olan ekmek, günümüzde onlarca çeşidiyle yemeklerimize eşlik ediyor. Ekmek, bir dönem sağlıklı beslenme uzmanlarının ‘beyaz ekmekten uzak durun’ çağrısıyla mesafeli durduğumuz bir besin olsa da, hayatımızdan eksik edemiyoruz. Ekmek hem sağlıklı hem de lezzetli bir besin kaynağı olabilir mi? Şahinler Ekmek ve Simit Sarayı, sağlık ve lezzeti tutkuları ile birleştirerek açtıkları mekanlarında başarılı iş çıkarıyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.