SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sağlıklı temizlik ürünlerinin satışının yapıldığı Gökdeniz Kimya Torbalı’da açıldı

Bu haber 25 Kasım 2020 - 20:22 'de eklendi.

GÖKDENİZ Kimya Tepeköy Mahallesi’ndeki Bankalar Sokağı üzerinde hizmete girdi. 42 yaşındaki Özdemir Çakar tarafından açılan firma, içinde bulunduğumuz hijyenin çok önemli olduğu bir dönemde, sağlıklı temizlik ürünlerinin satışını yapacak. Uzun araştırmalar neticesinde, içeriğinde kostik, solvent ve asit gibi zararlı maddelerin bulunmadığı ürünler ile buluşturan bir mağaza açmaya karar verdiklerini söyleyen Çakar, tüm Torbalı halkını beklediklerini dile getirdi.

‘FARKLI İSİMLERLE BİRÇOK TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN PİYASADA VAR OLDUĞUNU GÖRDÜK’

23 YIL Türkiye’de lokomotif görevi gören tekstil sektöründe aktif olarak sevgili eşim Gülcan Çakar ile birlikte hizmet verdim. Covid 19’un hayatımıza girmesiyle birlikte evde geçirdiğimiz dönem boyunca temizlik ve hijyenin ne kadar önemli  bir husus olduğunu tüm dünyada bir kez daha gördük ve anladık” diye sözlerine başlayan Çakar, “Bu doğrultuda temizlik sektöründe yaptığım araştırma ve incelemelerde, farklı isimlerle birçok temizlik ürünlerinin piyasada var olduğunu gördük. Öte yandan incelemelerimizde  ürün içeriklerinde kostik, solvent ve bunun gibi sağlığımızı olumsuz yönde etkileyecek zararlı maddeleri içerdiğini gördük” dedi.

‘İÇERİĞİNDE KOSTİK, SOLVENT VE ASİT GİBİ ZARARLI MADDELERİ BULUNMUYOR’

KENDİ aile çevresi ve ahbaplarının içinde bir ihtiyaç olan hijyen konusundaki araştırmaları neticesinde edindiği bilgiler ışığında çalışmalarının bizi içeriğini ‘sağlıklı temizlik ürünlerine’ sevk ettiğini anlatan Özdemir Çakar, “Bu da bizi Torbalı halkına içeriğinde kostik, solvent ve asit gibi zararlı maddelerin bulunmadığı ürünler ile buluşturacak bir mağaza açmaya yönlendirdi. Halınızın üzerinde çocuklarınız oynarken hangi şampuanla yıkandığını merak ettiniz mi? Aynı soru arabanız,  koltuklarınız, çamaşırlarınız, bulaşıklarınız ve bunun gibi tüm yaşam alanlarımızda evde – işte, toplu taşıma, alışveriş vs. geçerli” diye konuştu.

‘ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLERLE HALI YIKAMA, OTO YIKAMA VE FABRİKALAR OLMAK ÜZERE BİRÇOK ALANDA HİZMET VERECEĞİZ’

DENEYİMLİ işletmeci Özdemir Çakar, sözlerini şöyle sonlandırdı; “Bugün, evsel ürünlerle Torbalı halkımıza,  endüstriyel ürünlerle halı yıkama, oto yıkama ve fabrikalar olmak üzere birçok alanda hizmet verecek olan kalite ve faydalı hizmeti uygun fiyatla alabilecek olduğunuz mağazamız Gökdeniz Kimya ile hizmet vereceğiz. Tüm Torbalı halkımızı mağazamıza bekliyoruz. Dileyen vatandaşlarımız @newmixizmir35 ve @newmixtorbali instagram sayfalarımızdan veya www.gokdenizkimya.com adlı internet sitemizden ürünlerimizi inceleyebilir” şeklinde konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.