SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sağlık ocağı taziye evine, eski düğün salonu sağlık ocağına dönüştürüldü

Bu haber 23 Eylül 2022 - 0:54 'de eklendi.

Özbey Mahallesi’nde yıllardır kullanılan sağlık ocağı, ‘taziye evi’ne dönüştürüldü. Eski düğün salonu ise sağlık ocağı olarak kullanılacak.

ÖZBEY Mahallesi’nde uzun süredir taziye evi talebinde bulunan vatandaşlar muradına erdi. Torbalı Belediyesi tarafından mahalleye taziye yapıldı.

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

YILLARDIR sağlık ocağı olarak kullanılan ve bir süre önce taziye evine çevrilen sağlık ocağı için yer arayışı tamamlandı. Mahallede bulunan atıl vaziyetteki eski düğün salonu ise sağlık ocağı olması için çalışma başlatıldı. Bir süredir devam eden çalışmalarda sona gelindi.

MUHTARDAN BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

ÖZBEY Muhtarı Şemsettin Kanza, “Mahallemizdeki taziye evi için Torbalı Belediyesi’nden talebimiz oldu. Sağlık ocağını taziye evine, eski düğün salonunu ise sağlık ocağına çevirdik. Şimdi doktor ve tıbbi malzemeler bekliyoruz. Belediye Başkanımız Mithat Tekin’ne teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.