SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sağlık ocağı alkol ve keyif verici madde kullananların meskeni oldu

Bu haber 05 Haziran 2022 - 19:59 'de eklendi.

Çapak Mahallesi’nde bulunan atıl durumdaki sağlık ocağı alkol meskeni oldu. Akşam saatlerinde sağlık ocağının bahçesine giren şahısların alkol ve keyif verici madde kullandıkları öğrenildi

ATIL durumdaki evler ve kamu kurumları birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Evsizlerin kaldığı yerler haline gelen boş yapılar, madde bağımlılarının da uğrak yeri oluyor.

MAHALLE sakinlerinde korku ve endişeye neden olan yapılar, gelen şikayetler doğrultusunda yıkılıyor. Zaman zaman yangınların da çıktığı metruk binalarla ilgili son şikayetler Çapak Mahallesi’nden geldi.

ÇAPAK Mahallesi’nde bulunan sağlık ocağı, aile hekimliği sistemine geçilmesinin ardından doktorsuz kaldı. Sağlık hizmetlerinin noktalanmasının ardından sağlık ocağının kapısına kilit vuruldu.

ATIL durumda olan binanın çevresine gelen kimliği belirsiz şahıslar, son haftalarda bali çekerek alkol kullanmaya başladı. Kullanılan tiner, çakmak gazı ve alkol şişelerinin sağlık ocağının bahçesinde bırakıldığı gözlemlendi.

ÇEVREDE yaşayan vatandaşlar, bu durumdan endişe duyarken, bu bölgede özellikle akşam saatlerinde devriyelerin sıklaştırılmasını istedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.